• Generalităţi
 • Părinte
 • Colegi de şcoală /serviciu
 • Psoriazisul este diagnosticat, conform datelor din literatura de specialitate, la un procent de 1,5-3 % din populaţia unei regiuni. Plecând de la aceste cifre, se poate estima pentru România un număr de 300-600.000 de bolnavi cu psoriazis (fără a avea pretenţia că această cifră este exactă).

  Prin „persoană afectată de psoriazis” se înţelege orice persoană care NU PREZINTĂ psoriazis, dar care, într-un fel sau altul, are mai multe aspecte ale vieţii modificate de către psoriazis.

  Din grupul persoanelor afectate de psoriazis fac parte părinţii şi copii pacienţilor cu psoriazis, fraţii sau prietenii bolnavilor, colegii de şcoală/serviciu, vecinii, cunoştinţele etc.
  Biostenix Sensi Oil
  The best hearing solution!
  https://www.vicodur.com/biostenix-sensi-oil-higiene-auditiva-perfecta/


  Pacientul cu psoriazis nu este o entitate izolată, el reprezintă o persoană care merge la şcoală/serviciu, are prieteni, o viaţă socială care este foarte mult influenţată în sens negativ de către psoriazis.


  E-mail-ul dvs


  E-mail-ul destinatarului

     
  Important: informatiile prezentate în paginile site-ului www.psoriasis.ro sunt informatii medicale generale si nu reprezinta, în nici un caz, o recomandare terapeutica sau demers diagnostic. singurul abilitat sa precizeze un diagnostic, sa instituie o schema terapeutica si sa urmareasca evolutia psoriazisului este medicul dumneavoastra curant.

  Site-ul nu apartine vreunei firme producatoare sau distribuitoare de medicamente, materiale sanitare sau aparatura medicala, si nu promoveaza sau recomanda nici un fel de produse destinate tratamentului psoriazisului sau a altor afectiuni.

  Contact: claticivictor@yahoo.com

  Toate drepturile rezervate © 2004 - 2006 PSORIASIS.RO. Powered by InternetWorkers. Termeni si conditii.