• Generalităţi
 • Palmo-plantar
 • Faţă
 • Unghii
 • Mucoase
 • Genital
 • Deşi psoriazisul are anumite localizări preferenţiale (coate, genunchi, lombar, scalp), există anumiţi pacienţi cu psoriazis care prezintă leziuni şi la nivelul altor zone ale corpului, cu caracteristici speciale determinate de regiunile respective: palmo-plantar, facial, mucoase, unghii etc.

  Există unii pacienţi cu psoriazis care au leziuni numai la nivelul palmelor, plantelor sau unghiilor, fără plăci de psoriazis în zonele considerate caracteristice pentru psoriazis.
  Health Portal
  Only verified information
  vicodur.com


  Existenţa leziunilor de psoriazis cu localizări „particulare” (palme, unghii etc), pe lângă problemele terapeutice pe care le ridică, conduce şi la realizarea unor diagnostice diferenţiale ale acestor localizări speciale.

  În cadrul acestei pagini a site-ului www.psoriasis.ro veţi găsi prezentarea localizărilor particulare a psoriazisului, diagnosticele diferenţiale ale acestor topografii precum şi tratamentele specifice adaptate fiecărei zone afectate.

  E-mail-ul dvs


  E-mail-ul destinatarului

     
   
  Important: informatiile prezentate în paginile site-ului www.psoriasis.ro sunt informatii medicale generale si nu reprezinta, în nici un caz, o recomandare terapeutica sau demers diagnostic. singurul abilitat sa precizeze un diagnostic, sa instituie o schema terapeutica si sa urmareasca evolutia psoriazisului este medicul dumneavoastra curant.

  Site-ul nu apartine vreunei firme producatoare sau distribuitoare de medicamente, materiale sanitare sau aparatura medicala, si nu promoveaza sau recomanda nici un fel de produse destinate tratamentului psoriazisului sau a altor afectiuni.

  Contact: claticivictor@yahoo.com
  Toate drepturile rezervate © 2004 - 2005 PSORIASIS.RO. Powered by InternetWorkers. Termeni si conditii.