Psoriazisul este o afectiune cutanata cronica, cu evolutie de lunga durata, caracterizata prin aparitia unor placi rosii (eritematoase), proeminente, bine delimitate, acoperite de scuame groase („coji”), albe-sidefii, usor detasabile.

Psoriazisul afecteaza, īn general, zonele de extensie ale corpului (coate, genunchi, lombe, zona de insertie a parului la nivelul scalpului), sau unghiile, dar psoriazisul poate afecta orice alte zone ale corpului. De asemenea, psoriazisul poate sa se īnsoteasca de afectarea articulatiilor-psoriazis artropatic sau artrita psoriazica.
Īncepānd cu data de 15.01.2005, saptamānal, toti abonatii vor primi un news-letter care va contine cele mai importante evenimente si noutati referitoare la psoriazis. De asemenea, va fi prezentata si o selectie articolelor aparute despre psoriazis īn cele mai importante reviste de specialitate romānesti si straine.

Pentru a va abona, este suficient sa introduceti adresa dvs de email in formularul de mai jos.

Numele si prenumele dvs

Introduceti e-mail-ul dvs


Imagine


Cod imagine
E-mail-ul dvs


E-mail-ul destinatarului

   
Important: informatiile prezentate īn paginile site-ului www.psoriasis.ro sunt informatii medicale generale si nu reprezinta, īn nici un caz, o recomandare terapeutica sau demers diagnostic. singurul abilitat sa precizeze un diagnostic, sa instituie o schema terapeutica si sa urmareasca evolutia psoriazisului este medicul dumneavoastra curant.

Site-ul nu apartine vreunei firme producatoare sau distribuitoare de medicamente, materiale sanitare sau aparatura medicala, si nu promoveaza sau recomanda nici un fel de produse destinate tratamentului psoriazisului sau a altor afectiuni.

Contact: claticivictor@yahoo.com

Toate drepturile rezervate © 2004 - 2007 PSORIASIS.RO. Powered by InternetWorkers. Termeni si conditii.